Azt írja a hátsó címke, hogy “ajánljuk férfi embörnek és fehérnépnek különlegesen kedves alkalmakra”. Az első címkén meg egy sámán ábrázolása látható a világegyetemről. Próbálom értelmezni. Vízszintesen kettéosztott kör. Az alsó világban férfiak csoportja bottal közelít egy nőhöz, hullámzó víz mellett. Félelmetes. A felső világban egy férfi varázspálcával közelít nők csoportjához, felettük ragyognak a csillagok. Tudtak valamit ezek a régiek. Mondjuk a Kecskemétieket ma sem kell félteni, ugye?

diimenzio-kedves

Színét nézve szinte már sillernek mondhatnánk, hivatalosan azonban rozé. Meggypiros színe a pohár szélén pinkbe megy át.
Illata teljesen hízelgős, mindenféle édes dologra hasonlít: rózsa, áfonya, tutti-fruttis édességek, vattacukor, de ezek mögött határozottan egy meggyes, vagy inkább cseresznyés jegy uralkodik.

candy

Ízében a cseresznye egyértelműen átveszi az uralmat. Fahéjas, vaníliás, mandulás, sütis, és közben nagyon gyümölcsös. Emellett pedig a bor félédes, amit jó kis savtartalom egyensúlyoz ki. Itatja magát.

Egyértelműen randihoz való. Ezzel persze nem azt mondom, hogy randin muszáj inni, hanem hogy a “Kedves” még édesebbé teheti az együtt töltött időt. Ráadásul tiszta, természetes és szívvel-lélekkel készült, pont úgy, mint a Dimenzió Pincészet összes bora.

Vásárlói tájékoztató: a kívánt hatást szerelemmel* együtt alkalmazva éri el.

Ajánlás:
Társaság: a kedvesed, akár férfiembör, akár fehérnép.
Étel: paprikás kácsi, akár csípősen-édesen is
Zene: Balkan Fanatik – Ha te tudnád

Technikai adatok:
Termelő: Dimenzió Borászat
Fajta: Cabernet Sauvignon
Borvidék: Kunság
Évjárat: 2013, 2014
Ár: 2000 Ft
*az ár nem tartalmazza. Az ingyenes igénylés feltételeiről kérjük, tájékozódjon a legközelebbi csillogó szempár gazdájánál.
Beszerezhető: CBA Príma üzletek, valamint:
BorNívó Bor- és Ajándékszaküzlet, Miskolc Széchenyi u.
Miskolc Bolt és Kávézó, Miskolc Széchenyi u.
Dűlő Étterem, Miskolc Görgey u.
Cellárium, Miskolc Avasi pincesor
Hetedhét pince, Miskolc-Görömböly
Csülökcsárda Étterem, Miskolc Futó u.
Harsányi Sópince, Harsány Ady Endre u.
Vino Market Borszaküzlet, Debrecen Batthyányi u.1
HBZ Kft.Borudvar, Debrecen Széchenyi u 48
Hotel Lycium, Debrecen Hunyadi János u.
Univer COOP Kecskemét, Domb áruház